Bonniers kokbok (Jubileumsutgåva) (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
678
Utgivningsdatum
2010-09-30
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
275 x 210 x 45 mm
Vikt
2720 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789174241273

Bonniers kokbok (Jubileumsutgåva)

(4 röster)
Inbunden,  Svenska, 2010-09-30

Slutsåld

I år är det precis femtio år sedan Bonniers kokbok utkom för allra första gången. Den gången var det tre huvudredaktörer som stod bakom kokboken: källarmästaren Tore Wretman, chef för Riche, Stallmästaregården och Operakällaren; matjournalisten Pernilla Tunberger, verksam vid Dagens Nyheter och flitig kokboksförfattare; och matskribenten Margit Engnes.

Jubileumsutgåvan av Bonniers kokbok är en faksimil - det vill säga en avfotografering av bokens första utgåva från 1960. 3000 recept på både husmanskost och festmat, rikt illustrerad med tidstypiska fotografier och teckningar från 1960-talet gör detta till en kulinarisk skattkammare och en makalös present till alla matintresserade.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »